Soorten lidmaatschap

• Actieve leden
  • Voor elk Wat Wils
  • Individuele leden

Alle leden zijn lid van de bond (KWBN), krijgen de wandelvoordeelpas, eenmaal per jaar het Landelijk Wandelprogrammaboekje inclusief een abonnement op het Wandel magazine.

Actieve leden

9 per maand
  • Wandelen op Zaterdagen met de vereniging bij diverse tochten.
  • Wandelen in de kleding van de vereniging( polo en een jasje) en betaalt hier een borg van €30,00 voor.
Populair

Voor Elk Wat Wils

30 per jaar
  • Wandelen op Donderdagen met de vereniging, startende vanuit diverse locaties.
  • Optioneel gebruik van verenigingskleding tegen betaling van een borgsom (€30,-).
  • Lidmaatschap duurt ten minste 12 maanden.
  • Mag mee met het verenigingsuitje. Hij of zij betaalt hiervoor een vooraf vastgesteld bedrag.

Individuele leden

20 per jaar
  • Voordeliger dan direct lidmaatschap bij de bond (KWBN).

Login voor leden