Alpe d’HuZes voorjaarstocht

Als wandelaar van WSV Nooit Gedacht vind ik het leuk om mensen te enthousiasmeren en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Samen met een groep vrienden ga ik daarom de Alpe d’HuZes lopen. Voor dit goede doel organiseer ik met andere vrijwilligers deze op zaterdag 20 april daar deze wandeltocht. Hiermee willen geld ophalen voor het onderzoek naar kanker. U kunt ons volgen en sponseren via:

De voorjaarstocht brengt u naar de mooie Dordtse Biesbosch. De Biesbosch is een prachtig natuurgebied met wateren en kreekjes vol met een diversietijd aan volgens. Met dijken langs oer Hollandse polders en weide en wandelpaden tussen de loofbomen langs de Nieuwe Merwede.

Groetjes Linda

Starttijden

25km van 08:30 tot 10:00 uur
15km van 09:00 tot 11:00 uur
10km van 09:30 tot 12:00 uur
  5km van 09:30 tot 12:00 uur

Startlocatie

De start en finish vindt plaats vanuit het clubgebouw van “Drechtstad Muziekvereniging”.

Adres:
Schenkeldijk Beneden 8C
3328 LA Dordrecht

De finish sluit om 17:00 uur.

Parkeren

Bij de startlocatie is een groot parkeerterrein aanwezig waar u gratis uw auto kunt parkeren.

De startlocatie is met de bus bereikbaar, kijk voor aansluitingen op: OV9292

Route

De verschillende routes zijn uitgezet over grotendeels verharde wegen. Echter er zijn ook onverharde stukken bij die gaan over gras-, bos-, gravel-paden of Tiendwegen. We proberen hierin altijd een goede balans te maken, dit kan per jaargang verschillen omdat we rouleren met onze routes.

Honden

Aangezien de routes door de Biesbos lopen is het helaas niet mogelijk huw hand mee te nemen. Dit is namelijk niet toegestaan op de meeste locatie in de Biesbos.

Toegankelijkheid

Helaas zijn de routes niet geschikt voor rolstoelen. Een kinderwagen is wel mogelijk.

Contact informatie

Login voor leden