Midweek Poldertocht gaat door!

Op woensdag 21 april 2021 organiseert wandelsport vereniging Nooit Gedacht in samenwerking met wandelsport vereniging Kinderdijk en Stichting Wandelsport Dordrecht de Midweek Poldertocht. Het vertrekpunt is gelegen in het rustig gelegen Alblasserwaardse boerendorp Noordeloos. Wandelen door uitgestrekte polders en langs eeuwenoude boerderijen. De 25km route brengt u ook in het vestingstadje Nieuwpoort.

Gezien de huidige coronaregels wordt deze wandeling digitaal georganiseerd. Wandelen draagt bij aan de gezondheid en welzijn en we zijn blij dat we dit op een ‘digitale’ manier mogelijk kunnen maken.

U kunt deelnemen aan deze wandeling op verschillende afstanden uiteenlopend van 5 km tot maximaal 25 km.

Login voor leden