Op 19 juni 2021 organiseert WSV Nooit Gedacht uit Oud-Alblas een digitale Graafstroomtocht vanuit Oud-Alblas. Je kunt kiezen uit verschillende routes van verschillende lengtes. De wandeling brengt je door het mooie uitgestrekte polderlandschap van de Molenwaard. Tijdens deze tocht worden de routes aangegeven met pijlen. Daarnaast ontvang je na inschrijving een e-mail met een link waarmee je de route van jouw keuze vanaf 15 juni als GPX-bestand en/of als PDF-bestand kunt downloaden. Maak je geen gebruik van deze bestanden dan kun je bij de startlocatie aan het begin van de route een geprinte versie meenemen.
Bij de 10, 15, 20, 30 en 40 km krijg je koffie of thee to-go bij de tentrust. Hier is géén toilet aanwezig. Voor de 30 en 40 km is er verder op de route wel een toiletvoorziening bij de rustlocaties aanwezig.

Voorinschrijven voor de Graafstroomwandeltocht gaat via online inschrijven. Wil je je hiervoor aanmelden? Klik dan op de rode button Direct Inschrijven. 

Inschrijven

Starttijden

40km van 07:00 tot 08:00 uur
30km van 07:00 tot 10:00 uur
20km van 08:00 tot 11:00 uur
15km van 08:00 tot 12:00 uur
10km van 09:00 tot 12:00 uur
  5km van 09:00 tot 12:00 uur

Startlocatie

De start en finish vindt plaats vanuit het dorpshuis
“De Beemd” te Oud Alblas.

Adres:
Beemdweg 9
2969 CD Oud Alblas

De finish sluit om 17:00 uur.

 

Parkeren

Rondom de start locatie is een groot aantal parkeerplaatsen aanwezig waar u gratis uw auto kun parkeren.

Bereikbaarheid

De startlocatie is met de bus bereikbaar, kijk voor aansluitingen op: OV9292

Voorzieningen

Tijdens de wandeltocht zijn de volgende voorziening aanwezig bij de rustposten en start/finish locatie:

  • EHBO
  • AED

Route

De verschillende routes zijn uitgezet over grotendeel verharde wegen. Echter er zijn ook onverharde stukken bij die gaan over gras-, bos-, gravel-paden of Tiendwegen. We proberen hierin altijd een goede balans te maken, dit kan per jaargang verschillen omdat we rouleren met onze routes.

Honden

Het is toegestaan uw hond mee te nemen naar onze wandelingen. Houdt er wel rekening mee dat er gebieden zijn waarbij aanlijnen verplicht is!

Toegankelijkheid

Om de wandeltocht voor zoveel mogelijk deelnemers toegankelijk te maken hebben we hebben we voor elke route een rolstoel/kinderwagen alternatief. Dit houd in dat de onverharde delen in de route gemeden worden.

Indien u gebruik wilt maken van onze alternatieve route vraag hier dan naar bij het startbureau.

Login voor leden